Naturcomfort derékmelegítőkrém vörösszőlővel 200 ml

Naturcomfort derékmelegítőkrém vörösszőlővel 200 ml

Nincs raktáron

A NaturComfort Derékmelegítő Krém Vörösszőlővel célzottan deréktájon szívódik fel a leghatékonyabban, gyógyító “kéz” a fájós deréknak, és különlegessége két dologból áll. Az egyik, hogy csak vérbőség esetén melegít, magyarán, amennyiben gyulladt, megerőltetett az adott terület, vagy mozgatva-tornáztatva van, esetleg dunsztolva-betekerve.

Kosárba
EAN kód:5999887042157
Márka:Naturcomfort
Kiszerelés:200 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturcomfort derékmelegítőkrém vörösszőlővel 200 ml Részletes leírás

A NaturComfort Derékmelegítő Krém Vörösszőlővel célzottan deréktájon szívódik fel a leghatékonyabban, gyógyító “kéz” a fájós deréknak, és különlegessége két dologból áll.
Az egyik, hogy csak vérbőség esetén melegít, magyarán, amennyiben gyulladt, megerőltetett az adott terület, vagy mozgatva-tornáztatva van, esetleg dunsztolva-betekerve. A melegítésről még érdemes tudni, hogy a “bekötött”, megkeményedett izmok lazítására sokkal célravezetőbb módszer, mint a hűsítés.
A termék másik nagy értéke, hogy különlegesen olyan hatékony gyógynövényes összetevőkből áll, melyek fájdalmat csillapítanak és csökkentik a gyulladást. Kiemelhető a tisztító, görcsoldó feketediólevél-kivonat, a vörösszőlőlevél-kivonat, mely az érrendszer állapotán segít, a borsmenta és az erdeifenyő-olaj pedig fájdalomcsillapító-gyulladáscsökkentő.
A minőségre garanciát vállal:
­ A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.