Naturcomfort Magyar Családi balzsam melegítő hatással 50 ml

Naturcomfort Magyar Családi balzsam melegítő hatással 50 ml

Nincs raktáron

A Magyar Családi Balzsam melegítős változatát elsősorban bekeményedett, „bekötött” izmok lazítására, becsípődésekre ajánljuk! Megalkottuk a jól ismert és többszörösen kitüntetett Magyar Családi Balzsam melegítős változatát! Minden gyógynövényes összetevő, ami a Magyar Családi Balzsamban benne van, megtalálható a melegítő hatású Balzsamban is, ezen felül melegítő hatású összetevőket is tartalmaz, ilyen elsősorban capsaicin.

Kosárba
EAN kód:5999887042201
Márka:Magyar Családi
Kiszerelés:50 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturcomfort Magyar Családi balzsam melegítő hatással 50 ml Részletes leírás

A Magyar Családi Balzsam melegítős változatát elsősorban bekeményedett, „bekötött” izmok lazítására, becsípődésekre ajánljuk!

Megalkottuk a jól ismert és többszörösen kitüntetett Magyar Családi Balzsam melegítős változatát! Minden gyógynövényes összetevő, ami a Magyar Családi Balzsamban benne van, megtalálható a melegítő hatású Balzsamban is, ezen felül melegítő hatású összetevőket is tartalmaz, ilyen elsősorban capsaicin.

Tedd jobbá a mindennapokat a Melegítő Hatású Magyar Családi Balzsammal!
Megnehezítik a mindennapjaidat az ízületi, kopásos fájdalmak, merev izmok, izomgörcsök, becsípődések?

A fájdalmakat hatékonyan lehet csillapítani a természet erejével, vegyszerek és káros anyagok nélkül is!

A növényi hatóanyagokból kifejlesztett Magyar Családi Balzsam Melegítő hatással már több tízezer embernek segített, hogy újra fájdalommentes életet élhessen, könnyedebben mozoghasson.

Most már tubusos kiszerelésben is, hogy akár kis táskádban is bárhová magaddal vihesd.

A Magyar Családi Balzsamot nagyon sokan imádják!

A Magyar Családi Balzsam rendkívül magas koncentrációban tartalmazza a fájdalomcsillapításra évszázadok óta használt gyógynövényeket: rozmaring, körömvirág, vadgesztenye, árnika és menta. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz, amelyeket magas minőségi követelményeknek vetünk alá. Ahol lehetséges, hazai alapanyagokkal dolgozunk.

Balzsam hátra, lábra, derékra!

Nem kell mindennapos fájdalmakkal együtt élnie, van megoldás. Egy könnyedebb érzés, egy boldogabb mosoly. Nem kell megvárnia, amíg egy könnyű lehajolás nehézséget okozzon, vagy az egész napos üléstől, lemerevedjenek az izmai. Egyszerű megoldás, ha rendszeresen használja a balzsamot, nem kell megvárni a kellemetlen hatásokat.

Hogyan enyhíti a fájdalmat?

Az összetételében jelenlevő növényi hatóanyagok (mint a kámfor vagy a vadgesztenye) segítenek rugalmasabbá tenni az erek falát, így jobb lesz a vérellátás, és ebből következően a fájdalmas terület oxigénellátása. Ezáltal csökken a fájdalom, könnyebb lesz a mozgás,

Visszeres lábon alkalmazni nem ajánlott, a helyi vérbőséget okozó összetevők miatt!

Hogyan fejti ki hatását a Melegítő hatású Balzsam?

Fontos tudni, hogy a melegítő hatást testünknek azon a területen kezdjük el érezni, ahol vérbőség alakul ki, amit okozhat gyulladás is. Ha mozgás hatására alakul vérbőség egy testrésznél, akkor ott is beindul a melegítő hatás. Egyenletesen, kíméletesen és hosszan (akár több órán át is) melegít a balzsam, amellett, hogy a számos gyógynövény összetevő jótékony hatása is érvényesül.

Amennyiben nem érződik a melegítő hatás, akkor is dolgoznak a gyógynövények és kifejtik a jótékony hatásukat, csak maga a melegítős érzés nem érezhető. Ilyenkor érdemes masszírozni a felületet vagy kicsit megmozgatni azt a testrészt, amelyet bekentünk, a lábat, karokat, nyakat, hátizmokat.

Hogyan kell használni a Magyar Családi Balzsam Melegítő Hatással balzsamot?

A kezelendő testrészre 1-2 borsószemnyi mennyiséget kell felvinni, és alaposan bemasszírozni legalább naponta kétszer. Egy tégely balzsam 3-4 hónapig elegendő.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.