Naturpolc algás aloe vera gél 100 g

Naturpolc algás aloe vera gél 100 g

Raktáron

Az olyan előnyös kivonatok egyedülálló keveréke, mint a zsurló, alga és az ír moha fokozza az Aloe Vera gél nyugtató és hűsítő hatását, amely puha és táplált bőrt hagy maga után. A varázsmogyoró víz tartalma miatt pedig bőrregeneráló hatásáról sem szabad megfeledkezni.

1 923 Ft
egységár: 19,23 Ft / g
Kosárba
EAN kód:4620618045093
Márka:Naturpolc
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturpolc algás aloe vera gél 100 g Részletes leírás

Az olyan előnyös kivonatok egyedülálló keveréke, mint a zsurló, alga és az ír moha fokozza az Aloe Vera gél nyugtató és hűsítő hatását, amely puha és táplált bőrt hagy maga után. A varázsmogyoró víz tartalma miatt pedig bőrregeneráló hatásáról sem szabad megfeledkezni. Színe a természetes algakivonattól zöld, hozzáadott színezőanyagot nem tartalmaz.
Alkalmas minden bőrtípusra, beleértve az érett bőrt is
Csodálatos hatású a haj és a bőr számára egyaránt.
Könnyen beszívódik a bőrbe, de nála sem szabad túl sokat használni, mert ragacsos érzést okoz. Hatóanyagban gazdag készítmény, kevés is elég belőle.
Tökéletes készítmény a napsütötte bőr kiszáradásának kezelésére is.
Használható közvetlenül bőrre vagy kozmetikai alapanyagként, fokozva ezzel készítményed hatását.( Ajánljuk többek közt arckrémek, arctonikok, testápolók kiegészítőjeként. )
INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Hamamelis Virginiana Water, Phenoxyethanol, Carbomer, Capryloyl Glycol, Alcohol, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, PVP, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenylpropanol, Limonium Vulgare Stem Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Thymus Serpillum Extract, Laminaria Digitata Extract, Chondrus Crispus Extract

Tárolás: Fénytől védett hűvös helyen.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.