Richtofit hemo wipe bőrápoló kendő aranyér környékére 24 db

Richtofit hemo wipe bőrápoló kendő aranyér környékére 24 db

Nincs raktáron

A bőrápoló kendő használata aranyér környékén a hagyományos WC papír után ajánlott. A kendők fő funkciója az aranyeres panaszokkal küzdők életminőségének javítása. Egyedülálló, 7 gyógynövény kivonatának kombinációját tartalmazó komplex formulával készült.

Kosárba
EAN kód:5999885984367
Márka:Richtofit
Kiszerelés:24 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Richtofit hemo wipe bőrápoló kendő aranyér környékére 24 db Részletes leírás

A bőrápoló kendő használata aranyér környékén a hagyományos WC papír után ajánlott. A kendők fő funkciója az aranyeres panaszokkal küzdők életminőségének javítása. Egyedülálló, 7 gyógynövény kivonatának kombinációját tartalmazó komplex formulával készült. Összetevőinek köszönhetően segít a sérült bőrfelület ápolásában és higiénikus tisztaságot biztosít a rendszeres alkalmazás során. Higiénikus kényelem az érzékeny bőrfelületen. Bőrérzékenységre bőrgyógyászatilag tesztelt termék.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.