Better You magnézium olaj spray sport 100 ml

Better You magnézium olaj spray sport 100 ml

Raktáron

Magnézium Muscle Body Spray természetes izomlazító,  nyugtatja a keményen dolgozó izmokat, felgyorsítja a felépülési időt.  A transzdermális magnézium a bőrön keresztül felszívódva behatol a sejtekbe és ott azonnal fel tud szívódni, kikerülve az emésztőrendszert.

6 604 Ft
egységár: 6 604,38 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5060148522838
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Better You magnézium olaj spray sport 100 ml Részletes leírás

Nyugtassa meg a keményen dolgozó izmokat magnézium-klorid és energetizáló citromolaj, árnika és paprika természetes keverékével, hogy enyhe melegítést adjon a felépülési idő felgyorsítása érdekében.

BetterYou A Zechstein magnézium-klorid természetes forrásból származik, mélyen a földkéregben. Több mint 250 millió éve védve van az ember által okozott szennyeződésektől, biztosítva a minőséget és a tisztaságot.

Összetevők: Aqua (víz), magnézium-klorid, glicerin, propilénglikol, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, capsicum frutescens gyümölcs kivonat, citrus limon (citrom) héj olaj, hidrolizált jojoba észterek, limonén, kálium-szorbát, nátrium-benzoát, arnica montana virág kivonat, citrál, citromsav, trinátrium EDTA, linalool.

Használati utasítás: Permetezze a testre, és masszírozza jól a bőrbe, hogy serkentse a felszívódást.
Ideális edzés és zuhanyozás után. Szükség szerint alkalmazza újra.
A legjobb eredmény érdekében vigye fel tiszta bőrre.
Vigye fel a test bármely részére, elkerülve az érzékeny területeket, például a szemeket.

Egyéb: Alkalmas vegetáriánusok és vegánok számára – Vegetarian Society Vegán jóváhagyva.
A Magnesium Tingle - Az első alkalmazáskor bizsergő érzést tapasztalhat a látványban. Ez a BetterYou MagnesiumOil nagy sebességű felszívódásának az eredménye. Ez rendszeres használat mellett elmúlik, és amint a felszívódás azonnal megkezdődik, masszírozás után letörölhető a bőr.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

H. Éva2023. 11. 24.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.