Nexcare sebtapasz aqua vízálló 360° vegyes kiszerelésben 14 db

Raktáron

A Nexcare™ Aqua 360° sebtapasz vízben is fennmarad és kinttartja a vizet, ami ideálissá teszi úszás, kertészkedés, kenuzás, horgászás, vizi sportolás és kézmosás közbeni használatra. A Nexcare Aqua ragtapasz egy különleges gyémánt alakú, 360° ban záró, tiszta, lélegző anyagból, kiváló biztonságot adva víz, kosz és baktériumok ellen, amik esetleg fertőzéshez vezethetnének.

1 597 Ft
egységár: 114,05 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4054596758704
Márka:Nexcare
Kiszerelés:14 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nexcare sebtapasz aqua vízálló 360° vegyes kiszerelésben 14 db Részletes leírás

A Nexcare™ Aqua 360° sebtapasz vízben is fennmarad és kinttartja a vizet, ami ideálissá teszi úszás, kertészkedés, kenuzás, horgászás, vizi sportolás és kézmosás közbeni használatra. A Nexcare Aqua ragtapasz egy különleges gyémánt alakú, 360° ban záró, tiszta, lélegző anyagból, kiváló biztonságot adva víz, kosz és baktériumok ellen, amik esetleg fertőzéshez vezethetnének. Kötelező kelléke egy elsősegélydoboznak, a Nexcare Aqua ragtapaszok kiválóak kisebb sebek, vágások, horzsolások kezelésére.
Darab/csomag: 14 - 6 (22 mm x 27 mm); 6 (26 mm x 57 mm); 2 (31 mm x 63 mm)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.