Parasoftin - bőrhámlasztó zokni 1 db

Parasoftin - bőrhámlasztó zokni 1 db

Raktáron

Parasoftin – Bőrhámlasztó zokni: innovatív megoldás a talp bőrének intenzív és kényelmes ápolására. Eltávolítja a láb bőrkeményedéseit. Felpuhítja az elszarusodott bőrréteget. Hidratálja és puhítja a láb bőrét.

3 689 Ft
egységár: 3 689,08 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5902026461320
Márka:Parasoftin
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Parasoftin - bőrhámlasztó zokni 1 db Részletes leírás

Parasoftin – Bőrhámlasztó zokni: innovatív megoldás a talp bőrének intenzív és kényelmes ápolására.Eltávolítja a láb bőrkeményedéseit. Felpuhítja az elszarusodott bőrréteget. Hidratálja és puhítja a láb bőrét. . A talpbőrkárosodás súlyosságától függően a Parasoftin összetevői behatolnak a talp bőrébe, felpuhítják az elszarusodott réteget és lehámlasztják a bőrkeményedéseket.Cukorbetegségben,lábgombában vagy ekcémában szenvedő betegek nem használhatják.Használat:
1. Használat előtt távolítsa el a körömlakkot és az ékszereket a lábujjakról és a bokáról.
2. A folyadékot tartalmazó tasakot vágja fel, tartalmát öntse a zokniba és azt óvatosan húzza a lábára. A komfortérzet biztosítása érdekében viseljen vékony pamut zoknit a hámlasztó zokni fölött.
3. Viselje a zoknit 60-90 percig.
4. Végül öblítse le a lábait vízzel és szappannal.

Figyelmeztetések: A termék kizárólag a talpon történő használatra készült. Más testrészeken ne alkalmazza!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.