Parasoftin hidratáló zokni 1 db

Raktáron

Azonnali hidratáló hatás 12 órán át tartó hatás A talpmaszk különösen javasolt száraz és nagyon száraz bőr esetén puhítja, simítja és ápolja a talp és a sarok bőrét hidratált bőrérzetet biztosít fenntartja a talp és a sarok bőrének normál állapotát elősegíti a talp és a sarok bőrénekegészséges kinézetét Aloe: Hidratálja a bőrt, nyugtató hatású és támogatja a bőr regenerációját.

1 625 Ft
egységár: 1 625,13 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5905475040153
Márka:Parasoftin
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Parasoftin hidratáló zokni 1 db Részletes leírás

Azonnali hidratáló hatás
12 órán át tartó hatás
A talpmaszk különösen javasolt száraz és nagyon száraz bőr esetén
puhítja, simítja és ápolja a talp és a sarok bőrét
hidratált bőrérzetet biztosít
fenntartja a talp és a sarok bőrének normál állapotát
elősegíti a talp és a sarok bőrénekegészséges kinézetét

Aloe: Hidratálja a bőrt, nyugtató hatású és támogatja a bőr regenerációját.
Olívaolaj: A telítetlen zsírsavak gazdag forrása. Védőréteget képez a bőrön, valamint kondícionálja, táplálja és hidratálja a bőrt.
Glicerin: Hatékonyan hidratálja a bőrt. Segíti a hatóanyagokat mélyen behatolni a bőrbe. Gyorsítja a bőr regenerációját és biztosítja az egészséges kinézetét.
Használat:
1. Vegye ki a talpmaszkot a tasakból.
2. Óvatosan vágja le a zokni tetejét kb. 0,5 cm-re a lezárás alatt.
3. Vegye fel a zoknit a tiszta és száraz lábfejére.
4. Ragassza le a zokni tetejét a mellékelt öntapadós címkével.
5. Relaxáljon.
6. 20 perc múlva vegye le a zoknit és masszírozza be a maradék terméket a bőrbe.
A csomag tartalma: 1 pár talpmaszkot tartalmazó zokni.
Egyszeri használatra. Univerzális méret.
Figyelmeztetések: Hűvös, száraz helyen tárolandó. Gyermekektől elzárva tartandó. Csak külsőleges használatra. Ne alkalmazza sérült vagy irritált bőrfelületen. Ha irritáció lép fel, azonnal hagyja abba az alkalmazását, öblítse le vízzel, szappan nélkül. Kerülje a szemmel való érintkezést. Szembe jutás esetén bő vízzel azonnal ki kell öblíteni. Ne járkáljon a hidratáló zokni viselésekor, mert az elcsúszást vagy elesést okozhat.
Ingredients: Aqua, Glycerin, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Butyrospermum Parkii Butter, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Olea Europaea Fruit Oil, Olea Europaea Husk Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Acrylates Copolymer, Lecithin, Parfum, Allantoin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopherol, Linalool, Limonene, Geraniol.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.