Vadgesztenyés lábkrém 250ML

Vadgesztenyés lábkrém 250ML

Nincs raktáron

Megújult Vadgesztenyés lábkrém plusz(+) vörös szőlőlevél kivonattal DÍJNYERTES TERMÉK. A GLAMOUR Glammies 2018 legjobb lábápoló kategória nyertese. Különleges összetételű bőrápoló krém, mely összetevői által ajánljuk a visszérgyulladás, valamint fáradt és feszülő, igénybevett lábak ápolására.

Kosárba
EAN kód:5999814122884
Márka:HERBioticum
Kiszerelés:250 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vadgesztenyés lábkrém 250ML Részletes leírás

Megújult Vadgesztenyés lábkrém plusz(+) vörös szőlőlevél kivonattal

DÍJNYERTES TERMÉK. A GLAMOUR Glammies 2018 legjobb lábápoló kategória nyertese. Különleges összetételű bőrápoló krém, mely összetevői által ajánljuk a visszérgyulladás, valamint fáradt és feszülő, igénybevett lábak ápolására. Parabén és kőolajszármazék mentes. Szintetikus szín- és illatanyagot nem tartalmaz.

Vadgesztenyés lábkrém 250ML Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.