Canezin spray 100 ml

Canezin spray 100 ml

Nincs raktáron

A Canezin spray egy gombaölő és antibakteriális hatású orvostechnikai eszköz, amely csökkenti a túlzott izzadást, a kellemetlen lábszagot és mikrobiálisan tisztán tartja a cipő belsejét. A hatóanyagok hatékonyan távolítják el a baktériumokat, penész- és élesztőgombákat a lábon és a cipőben, az alkalmazás helyén kedvezőtlen feltételeket teremtenek szaporodásuknak és növekedésüknek.

Kosárba
EAN kód:8594059739483
Márka:Canezin
Kiszerelés:100 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Canezin spray 100 ml Részletes leírás

A Canezin spray egy gombaölő és antibakteriális hatású orvostechnikai eszköz, amely csökkenti a túlzott izzadást, a kellemetlen lábszagot és mikrobiálisan tisztán tartja a cipő belsejét. A hatóanyagok hatékonyan távolítják el a baktériumokat, penész- és élesztőgombákat a lábon és a cipőben, az alkalmazás helyén kedvezőtlen feltételeket teremtenek szaporodásuknak és növekedésüknek. A Canezin spray rendszeres használatával megelőzhető a bőrfertőzés kiújulása a láb és a körmök területén. A gyógynövény összetevők csökkentik a bőrpírt, a viszketést és a bőr repedezését a lábujjak között és a lábujjakon. A Canezin spray-t kizárólag külsőleg történő felhasználásra szánták
a lábak, körmök és lábujjak közötti területre, valamint a zoknikra és cipőkbe. Megelőzésképpen és kiegészítő kezelésként is használható a gombák ellen, valamint a lábak bőrének és körmeinek fertőzéseire.

Aktív összetevők: levendula, rozmaring, borsmenta, szegfűszeg, cickafark, zsálya, teafa illóolaj, polihexametilén-biguanid hidroklorid, etil-hexil-glicerin, karpil-hidroxaminsav, etanol

Összetevők:
Aqua, Ethanol, Glycerin, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Methylpropanediol, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Mentha, Piperita (Peppermint) Oil, Eugenia, Caryophyllus Oil, Achillea Millefolium, Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia, Leaf Oil, Salvia Offi cinalis Oil, Polyaminopropyl, Biguanide Hydrochloride

Használati utasítás:

Használat előtt rázza fel a terméket!

Cipőben való alkalmazásnál:
A cipő levétele után permetezze a terméket a talpbetétre és a cipő teljes belső felületére naponta 1-2 alkalommal! Hagyja szabadon megszáradni a permetet (legalább 10 percig)! Ugyanígy használandó zoknin is.

Lábon történő alkalmazásnál:
Vékony rétegben, naponta 1-2 alkalommal permetezze a tisztított, megszárított lábra. A lábfejen a szétterpesztett lábujjak közé, illetve a körömre permetezze vékony rétegben! Hagyja megszáradni a permetet és ne mossa le! Ne használja a terméket naponta 4 alkalomnál többször ugyanazon a felületen. Kezdje el használni a terméket már a tünetek első jeleinél és használja azok elmúlta után is még egy hétig! Megelőzésképpen alkalmazza fokozott fertőzésveszély esetén (uszoda, tornaterem, szauna, gyógyfürdő, konditerem stb.) naponta 1 alkalommal.

Figyelmeztetés:
Ne alkalmazza sérült bőrfelületen! Ne használja más testrészen! Ne használja a terméket bármely összetevőre való túlérzékenység esetén! Ne kerüljön szembe, vagy nyálkahártyára! Alkalmazás közben ne dohányozzon, illetve ne egyen, vagy igyon! Használat után mosson kezet! Gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett használhatják! A termék csak külsőleg használható! A termékben lévő folyadék gyulladásveszélyes, ne alkalmazza nyílt láng közelében!

Tárolás:
Száraz, sötét helyen, 15 és 25 °C közötti hőmérsékleten
tárolandó. Ne tárolja nyílt láng közelében! Közvetlen
napfénytől, fagytól és magas hőmérséklettől
elzárva tartandó.

Első felbontás után 6 hónapon belül felhasználandó.

Tartalom: 100 ml
orvostechnikai eszköz

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.