Sanytol Fertőtlenítő cipőspray

Sanytol Fertőtlenítő cipőspray

Raktáron

99, 9%*-ban elpusztítja: baktériumok, gombák, vírusok.

1 950 Ft
egységár: 1 950,15 Ft / db
Kosárba
EAN kód:3045200715009
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sanytol Fertőtlenítő cipőspray Részletes leírás

A Sanytol, a klór nélküli fertőtlenítés szakértője egy olyan cipőfertőtlenítő szert fejlesztett ki, amely elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és gombákat. Egyedülálló hatóanyaga megszünteti a kellemetlen szagokat, a belső rétegekig hatolva fertőtlenít, és a frissesség kellemes érzetét nyújtja.
Elpusztítja többek között: a gombás fertőzések, a szemölcsök, a lábgomba kialakulásáért felelős mikrobákat.

A termék hármas hatású: Baktériumölő (baktericid) az EN 13697 szabvány szerint (behatási idő: 5 perc). Gombaölő (fungicid) az EN 13697 szabvány szerint (behatási idő: 15 perc). Vírusölő (virucid) az EN 14476 szabvány szerint (behatási idő: 30 perc).

Használati utasítás:
Használat előtt felrázandó. Permetezze a cipő (edzőcipő, csizma, körömcipő, papucs, stb.) belsejébe. Hagyja hatni néhány percig. Ismételje meg a műveletet, ameddig szükséges. Nem hagy foltot.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.