Carnation szemölcsfagyasztó spray

Carnation szemölcsfagyasztó spray

Raktáron

Gyors és hatékony kezelés a szemölcsök eltávolítására. .

4 940 Ft
egységár: 98,8 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5012654201387
Kiszerelés:50 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Carnation szemölcsfagyasztó spray Részletes leírás

Gyors és hatékony kezelés a szemölcsök eltávolítására. Azonnal elfagyasztja a kezelt szemölcsöt, a mellé adott eldobható applikátorokon kívül nem igényel más eszközt (tapaszt, krémet stb.) az eljárás során. 4 éves kor feletti gyermekek esetében
is használható. A használati útmutató gondos tanulmányozása mellett otthoni kezelésre biztonságosan alkalmazható.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Péter2017. 03. 15.

  Lehet, hogy én kaptam "döglött" terméket, de egyáltalán nem volt hideg. Egy pohár fagylalt hidegebb. Semmit sem használt, így röpült a kukába.

Anonim Felhasználó2016. 09. 18.

  Egyszerű használat.