Carnation szagmentesítő talpbetét

Carnation szagmentesítő talpbetét

Nincs raktáron

A Carnation kényelmi talp és cipőbetétek a mindennapi kényelem kellékei. Az izzadásra fokozottan hajlamos láb számára a Carnation Szagmentesítő betét jelenthet megoldást. .

Kosárba
EAN kód:5012654200861
Márka:Carnation
Kiszerelés:1 pár
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Carnation szagmentesítő talpbetét Részletes leírás

Az izzadásra fokozottan hajlamos láb számára a Carnation Szagmentesítő betét jelenthet megoldást. A izzadás okozta nedves közeg ugyanis elősegíti a kellemetlen szagokat terjesztő baktériumok megjelenését és elszaporodását a cipőben ezért fontos az
izzadság kezelése, a kialakult baktériumfertőzés megállítása.

A Carnation talpbetét aktív szénrétegével megszünteti a szagokat és antibakteriális hatóanyagaival pusztítja el a baktériumokat. Kellemes közérzetet biztosít egész napra.

Carnation szagmentesítő talpbetét Tudnivalók

A sikeres láb titka Rendszeres tisztántartás Naponta meleg vízben ajánlott lábat mosni és gondosan szárazra törölni, különösen a lábujjak között. Hetente legalább kétszer áztassa lábait kamillás lábfürdőben. Naponta váltson harisnyát, zoknit. Kézi Lábmas

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 10. 15.

  Még nem lett tesztelve!