Alveola aloe vera eredeti napozás utáni bőrnyugtató és hűsítő tej 150 ml

Alveola aloe vera eredeti napozás utáni bőrnyugtató és hűsítő tej 150 ml

Nincs raktáron

Az Eredeti Aloe Vera napozás utáni bőrnyugtató és hűsítő tej egy könnyű, hidratáló formula, mely segít nyugtatni és regenerálni a napozás vagy szoláriumozás után kipirult, irritált bőrt. Pótolja a bőr elvesztett nedvességtartalmát, és gyengéd ápolásával biztosítja a bőr hosszabb idejű napbarnított megjelenését.

Kosárba
EAN kód:5998603320609
Márka:Alveola
Kiszerelés:150 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Alveola aloe vera eredeti napozás utáni bőrnyugtató és hűsítő tej 150 ml Részletes leírás

Az Eredeti Aloe Vera napozás utáni bőrnyugtató és hűsítő tej egy könnyű, hidratáló formula, mely segít nyugtatni és regenerálni a napozás vagy szoláriumozás után kipirult, irritált bőrt. Pótolja a bőr elvesztett nedvességtartalmát, és gyengéd ápolásával biztosítja a bőr hosszabb idejű napbarnított megjelenését. Könnyű hidratáló formula a napozás vagy szoláriumozás után kipirult, irritált bőr nyugtatására és regenerálására. Pótolja a bőr elvesztett nedvességtartalmát, és gyengéd ápolásával biztosítja a bőr hosszabb idejű napbarnított megjelenését. Bőrnyugtató Aloe Vera, panthenol, allantoin és bisabolol összetevői enyhítik a napozás okozta bőrpírt, viszketést, kellemetlen húzódást és bőrszárazságot. Az E-vitamin védi a bőrt a káros szabad gyökök ellen, támogatva ezzel az intenzívebb bőrregenerációt. Könnyű állagának köszönhetően gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros filmréteget maga után. Általános arc- és testápolásra is ajánlott, minden bőrtípusra alkalmas.

Használat: Vigye fel a napfénynek vagy szoláriumozásnak kitett testfelületre és gyengéden masszírozza be a bőrbe. Naponta többször is alkalmazható.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.