Alveola aloe vera eredeti spf30 napozó krém arcra és testre 150 ml

Alveola aloe vera eredeti spf30 napozó krém arcra és testre 150 ml

Raktáron

Az Eredeti Aloe Vera napozókrém egy 30 faktoros, könnyű állagú, arcra és testre egyaránt ajánlott napvédő krém. Gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros, ragacsos érzetet. Védi a bőrt a leégéstől, és rendszeres használata segít megelőzni a bőr idő előtti öregedését.

3 205 Ft
egységár: 21,37 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5998603320586
Márka:Alveola
Kiszerelés:150 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Alveola aloe vera eredeti spf30 napozó krém arcra és testre 150 ml Részletes leírás

Az Eredeti Aloe Vera napozókrém egy 30 faktoros, könnyű állagú, arcra és testre egyaránt ajánlott napvédő krém. Gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros, ragacsos érzetet. Védi a bőrt a leégéstől, és rendszeres használata segít megelőzni a bőr idő előtti öregedését. Könnyű állagú, arcra és testre egyaránt ajánlott napvédő krém. Gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros, ragacsos érzetet. Védi a bőrt a leégéstől, és rendszeres használata segít megelőzni a bőr idő előtti öregedését. Fokozottan ajánlott az arcbőrt fényérzékennyé tevő kozmetikai kezelések után. Egész évben használható smink alá is. Bőrápoló anyagai hozzájárulnak a bőr megfelelő hidratáltságának fenntartásához. Nem tartalmaz parabént, kőolajszármazékot, allergén illatanyagot.

Használat: Napozás előtt 15-20 perccel bőségesen és egyenletesen vigye fel a tiszta, száraz bőrre. A védelem fenntartása érdekében min. 2 óránként ismételje meg az alkalmazást, különösen izzadás, úszás vagy törölközés után.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.