Novosil gél 50 ml

Novosil gél 50 ml

Raktáron

Megnyugtatja a kipirosodott bőrt, csökkenti a viszketést és a bőrirritációt.

3 287 Ft
egységár: 3 286,65 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8594059735287
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Novosil gél 50 ml Részletes leírás

Megnyugtatja a kipirosodott bőrt, csökkenti a viszketést és a bőrirritációt, gyors fertőtlenítő és hűsítő hatást fejt ki a csípés helyén.

Csökkenti a viszketést és a bőrirritációt.
Bármely viszketéssel járó bőrirritációra használható.
1 éves kortól alkalmazható.

Alkalmazás:
Igény szerint megfelelő mennyiségű gélt vékonyan vigyen fel az érintett területre.

Összetevők
Víz, etanol, propilén-glikol, dimetikon, indiai tömjénfa (Boswellia Serrata) kivonat, Poliszorbát 20, mentol, orvosi szemvidítófű (Euphrasia Offi cinalis) kivonat, dietilénglikol-monoetil-éter, PEG-40, hidrogénezett ricinusolaj, cetil-alkohol, gliceril-kaprilát, gliceril-undecilenát, szorbitán-oleát, méhviasz, sztearinsav, karbomer, resveratrol, bazsalikom (Ocimum Basilicum) olaj, orvosi zsálya (Salvia Offi cinalis) kivonat, közönséges cickafark (Achillea Millefolium) olaj, nátrium-hidroxid.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.