INIKA Ásványi alapozó 8 g, Inspiration

INIKA Ásványi alapozó 8 g, Inspiration

Raktáron

Az INIKA díjnyertes alapozója porpúder és alapozó egyben. Speciális és natúr összetevőinek köszönhetően jól illeszkedik az arcszínhez, alaposan fed, teljesen természetes hatású. 15-ös erősségű fényvédőt is tartalmaz, amely nem tömíti el a pórusokat és nem okoz bőrirritációt.

9 989 Ft
egységár: 1 248,57 Ft / g
Kosárba
EAN kód:9339527002077
Márka:INIKA
Kiszerelés:8 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

INIKA Ásványi alapozó 8 g, Inspiration Részletes leírás

Inspiration (Ösztönzés) Sötétebb barna árnyalat sárgás tónussal, a sötét bőrszínhez tökéletesen illeszkedik.

Tökéletesen hagyja a bőrt lélegezni, így egész napos viselete mellett sem érzed majd, hogy elnehezíti bőrödet, miközben véd a nap káros sugaraitól, a portól, és a levegő szennyeződéseitől. Óvja a sérülékeny bőrt, amelyre egész életünkben vigyáznunk kell.

Kellemes állaga és természetes hatása magabiztossággal tölt meg. Emeld ki arcod szépségét és fürdőzz a bókokban!

Nyolc csodás árnyalatban érhető el, így akár világos, akár kreol a bőröd, megtalálod a hozzád leginkább illő tónust.

Kabuki ecsettel könnyedén felvihető, körkörös mozdulatokkal oszlasd el arcodon, ügyelve, arra, hogy ne vigyél fel túl vastag réteget.

Összetevők: Csillám (Mica), Nyomokban tartalmazhat ( /-): Titán-dioxid (Titanium Dioxide), Cink-oxid (Zinc Oxide), Vasoxidok (Iron Oxides), Ultramarinok (Ultramarines)


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.