INIKA Organikus korrektor 10 ml, Medium

INIKA Organikus korrektor 10 ml, Medium

Raktáron

Az INIKA természetes hatású korrektor segít elkendőzni az apró bőrhibákat, szem alatti karikákat, pigmentfoltokat. Ásványi pigmentjei optikailag világosítanak, így a szem alatti karika és a puffadtság egyszerűen eltűntethető.

7 990 Ft
egységár: 7 989,57 Ft / db
Kosárba
EAN kód:9553527009281
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

INIKA Organikus korrektor 10 ml, Medium Részletes leírás

Könnyű textúrájának köszönhetően alaposan fed, organikus minősítésű összetevői, mint például a makadámia és csipkebogyó olaj pedig táplálják, bársonyossá varázsolják a bőrt. Érzékeny bőrűek is használhatják. Két színárnyalatban, és 15 g-os kiszerelésben kapható. Fejlesztésében vezető sminkmesterek is részt vettek, ahol a fő szempont a minél természetesebb hatás volt. A közös munkának köszönhető a krémes állag és az új receptúra. Az organikus olajok miatt egyszerűbb a korrektort felvinni az arcra, az eredmény pedig nem más, mint ragyogó bőr.

Használata: alapozás előtt vagy után, illetve csak magában is alkalmazható. Ujjbeggyel vagy ecsettel is fel lehet vinni a bőrhibákra.

Összetevők: Aloe Vera levél gél (Aloe Barbadensis Leaf Juice)*, Titán-dioxid (Titanium Dioxide), Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Avokádó olaj (Persea Gratissima Oil*, Jojobamag-olaj (Simmondsia Chinensis Seed Oil)*,Lecitin (Lecithin) *, Shea vaj (Butyrospermum Parkii Butter)*, Vas-oxidok (Iron Oxides), Kókuszolaj (Cocos Nucifera Oil)*, Kakóvaj (Theobroma Cacao Seed butter)*, Ylang-ylang olaj (Cananga Odorata Flower Oil)*, Muskátli olaj (Pelargonium Roseum Leaf Oil)*, Levendulaolaj (Lavandula Angustifolia Oil)*, Tamanu olaj (Calophyllum Inophyllum Seed Oil) *, Citromfű olaj (Cymbopogon Martini Oil)*, Szójaolaj (Glycine Soja Oil), Kakadu szilva kivonat (Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract), Zöldtea kivonat (Camellia Sinensis Leaf Extract), p-Anisic Acid, Glicerin (Glycerin), Alkohol (Alcohol), Víz (Aqua), Természetes E-vitamin (Tocopherol), Glyceryl Caprylate, Nátrium-hidroxid (Sodium Hydroxide), Kálium-szorbát (Potassium Sorbate), Citromsav (Citric Acid), Nátrium-benzoát (Sodium Benzoate), Xantán gumi (Xanthan Gum).

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.