Lepo 423 Bio Bronzosító Arcpúder 7 g

Raktáron

ECOCERT által tanúsított bronzosító arcpúder, természetes agyaggal és organikus kukoricakeményítővel. .

4 232 Ft
egységár: 4 232 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8026557006267
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lepo 423 Bio Bronzosító Arcpúder 7 g Részletes leírás

Lepo 423 BIO bronzosító arcpúder, 7g

Ideális az arcforma finom korrigálásához, néhány egyszerű mozdulattal ragyogó, egészséges és napsütötte megjelenést biztosít, hosszantartó hatással.

ECOCERT által tanúsított BIO kozmetikum.
VEGAN OK
Nikkel tesztelt

Az Ecocert Greenlife által tanúsított természetes és bio kozmetikumok az Ecocert előírásainak megfelelően (http://cosmetics.ecocert.com)

Az összetevők
98,55%-a természetes eredetű
10,59%-a biogazdálkodásból származik.

Aktív hatóanyagok:
ORGANIKUS KUKORICAKEMÉNYÍTŐ: javítja a bőr textúráját, könnyen kezelhetővé teszi a terméket, a leghatékonyabb applikáció érdekében.
SZKVALÁN: növényi eredetű, behatol az epidermisz legmélyebb rétegeibe a bőrben található lipid anyagokkal való affinitása miatt, elősegítve a hidrolipid film helyreállítását; ezenkívül védi a bőrt az oxidatív folyamatokkal szemben.
ISOAMYL LAURATE: könnyű olaj, lágyító hatással.

Összetétel: Zea Mays (Corn) Starch *, Hectorite, Isoamyl Laurate, Silica, Aqua / Water, Lauroyl Lysine, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Squalane, Octyldodecanol, Sorbic Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid. (+/-) May Contain: CI 77019 / Mica, CI 77891 / Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.