Lepo 78 Vegán 100% Természetes Krémrúzs No.02 Intenzív Rózsa 5 ml

Raktáron

VEGÁN 100%-ban természetes összetételű, matt szatén hatású krémrúzs, gluténmentes, jojobaolajjal, E-vitaminnal. .

3 248 Ft
egységár: 3 248 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8026557009008
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lepo 78 Vegán 100% Természetes Krémrúzs No.02 Intenzív Rózsa 5 ml Részletes leírás

Lepo 78 Vegán 100% Természetes Krémrúzs No.02 Intenzív Rózsa 5 ml

Puha, krémes állagának köszönhetően könnyen használható, tartós fedést biztosít. Struktúrajavító, hidratáló és bőrlágyító olajakkal, amelyeknek köszönhetően a rúzs sima és lágy lesz.
Merész és élénk színekben, amelyek sokáig tartanak, ezzel lehetővé teszi, hogy olyan sminket készítsen, amivel biztosan nem marad észrevétlen.

100%-ban természetes eredetű összetevőkkel
Bőrgyógyászatilag tesztelt
NIKKEL TESZTELT
VEGAN OK

Aktív hatóanyagok:
KARNAUBA VIASZ: bőrpuhító és fényező anyagként használják; ellenállóvá teszi az emulziókat a vízzel szemben, védve a szempillákat és az epidermist.
NAPRAFORGÓOLAJ: hidratáló és védő, a bőrhöz hasonló lipideket tartalmaz, amik segítenek helyreállítani a bőr hidro-lipid rétegét.
JOJOBAOLAJ: puha és száraz tapintású, védő, tápláló, bőrpuhító és lágyító hatású. A jojobaolaj lipid összetevőinek sajátos jellege egyrészt nagyobb penetrációt és gyors epidermális felszívódást, másrészt magas filmképző aktivitást tesz lehetővé. Ezenkívül napvédő hatással is bír, mivel e molekulák stabilak az UV sugarakkal szemben.
RICINUSOLAJ: jól ismert erősítő, szerkezetátalakító, fáradtsággátló és lágyító tulajdonságairól, használják a szempillák, a haj és a körmök ápolására.
E-VITAMIN: antioxidáns hatást fejt ki, és részt vesz a kötőszövetek megfelelő működésének fenntartásában.

Összetevők:
Undecane, Ricinus Communis Seed Oil / Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Silica, Tridecane, Simmondsia Chinensis Seed Oil / Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Kaolin, Cetyl Palmitate, Mica, Copernicia Cerifera Cera / Copernicia Cerera Cerera / Copernicia Cerera Cerera / Wax Carnauba) Wax, Talc, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil / Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum / Fragrance, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, CI 77491 / Iron Oxides, CI 77891 / Titanium Dioxide.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.