PuroBIO Varázslatos rúzsceruza Burgundi

Raktáron

Ez a bio minősített Ajak és szemhéjárnyaló ceruza már nem tudna praktikusabb lenni. Ajakkontúrként és rúzs alapként növeli a rúzs intenzitását, puha és könnyen alkalmazható, önmagában is felvihető. Csodálatos textúrája lélegzetelállító ragyogást biztosít.

2 551 Ft
egységár: 2 551,2 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8051411360636
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

PuroBIO Varázslatos rúzsceruza Burgundi Részletes leírás

PuroBIO Varázslatos rúzsceruza Burgundi

A benne található természetes olajoknak köszönhetően ápol és selymes puhasággal tölti meg ajkaidat.

A PuroBio egy csodás új terméket hozott el számodra, mely egyesíti a rúzsokat a ceruzákkal. Miért jó ez? Egyrészt ez a tündöklő árnyalatokban kapható sminkeszköz alkalmas arra, hogy precíz vonalakat húzz ajkaid köré, másrészt gyönyörű színt kölcsönöz a szájnak, akárcsak kedvenc rúzsod.

Nikkelmentes, CCPB minősítéssel.

Különböző színekben kapható, így kedvedre válogathatsz aktuális öltözékednek vagy az évszaknak, napszaknak megfelelően.

Hogyan használd?
Ha szeretnéd, hogy ajkaid dúsabbnak tűnjenek, kontúrozd ajkaidat az ajakvonalon kívül, ügyelve arra, hogy természetes hatást kölcsönözzön. Ezután ecset segítségével színezd be ajkaidat.

Amennyiben arcpirosítóként is kipróbálnád, ujjaid vagy ecset segítségével gyengéden vidd fel arccsontodra és dolgozd el!

VÁLASZD TE IS A PUROBIO RÚZSCERUZÁIT, HA:
✓ Csodaszép ajkakra vágysz
✓ Ceruzát és rúzst vásárolnál egy készítményben
✓ Vibráló színek közül válogatnál
✓ Természetes olajokkal kényeztetnéd ajkaidat
✓ Vegyszermentes make up terméket vennél

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.