Hidro Health Kontaktlencs Ápoló Foly. 60

Hidro Health Kontaktlencs Ápoló Foly. 60

Nincs raktáron

A Hidro Health Kontaktlencse folyadék nátrium-hialuronát tartalmú természetes oldat. Fertőtlenít, tisztít, eltávolítja a fehérje lerakódásokat. A legkorszerűbb tisztítószer lágy kontaktlencséhez, beleértve a szilkon-hidrogél lencséket is.

Kosárba
EAN kód:8435080002903
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Hidro Health Kontaktlencs Ápoló Foly. 60 Részletes leírás

A Hidro Health Kontaktlencse folyadék nátrium-hialuronát tartalmú természetes oldat. Fertőtlenít, tisztít, eltávolítja a fehérje lerakódásokat.

A legkorszerűbb tisztítószer lágy kontaktlencséhez, beleértve a szilkon-hidrogél lencséket is.

A Hidro Health Kontaktlencse folyadék jellemzői:

Maximális hidratálás és biztonságHosszantartó kényelemFelbontás után 90 napig használhatóFertőtlenít, tisztítEltávolítja a fehérje lerakódásokatNincs szükség heti enzimes tisztításraNedvesít, fényesít

Ez a termék egy olyan komplett szer, amely poloxamer és nátrium-hialuronát tartalmának köszönhetően biztosítja a kontaktlencsék tisztaságát és viselési kényelmét. Folyamatos használatával megelőzhető, hogy a fehérjék a kontaktlencsén lerakódjanak.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.