Lepo Men 911 After Shave Balzsam 100 ml

Lepo Men 911 After Shave Balzsam 100 ml

Raktáron

Borotválkozás utáni balzsam, ginkgo bilobával, varázsmogyoróval, shea vajjal, mandula és jojoba olajjal, E-vitaminnal és mentollal. .

4 680 Ft
egységár: 4 680 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8026557009107
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lepo Men 911 After Shave Balzsam 100 ml Részletes leírás

Lepo Men 911 After Shave Balzsam 100 ml

Kellemes illatú, folyékony borotválkozás utáni balzsam. Lágyító, frissítő és hidratáló hatású növényi összetevőkkel (ginkgo biloba, varázsmogyoró, sheavaj, mandula- és jojobaolaj, E-vitamin és mentol), melyeknek köszönhetően a bőr bársonyos és puha lesz. Még a legérzékenyebb bőrön is használható.


Összetevők: Aqua/Water, Isoamyl Laurate, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Caprylic /Capric Tryglyceride,  Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Potassium Cetyl Phosphate, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Allantoin, Xanthan Gum, Menthyl Lactate, Parfum/Fragrance, Biosaccharide Gum-1, Tocopherol Acetate, Potassium Sorbate, Propylene Glycol, Menthol, Sodium Phytate, Undecylenic Acid, Ethylhexylglycerin

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.