X-Epil használatrakész hipoallergén gélgyantacsíkok arcra 12 db

X-Epil használatrakész hipoallergén gélgyantacsíkok arcra 12 db

Raktáron

Használatra kész hipoallergén gélgyantacsíkok arcra 12 db. Gondosan válogatott összetevőinek köszönhetően minimalizálja az allergiás reakció kialakulásának valószínűségét. Speciális gél állagának köszönhetően még egyszerűbbé és gyorsabbá teszi - egyetlen mozdulattal - a szőrtelenítést a bajusz, és az áll területein.

1 101 Ft
egységár: 91,75 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998603392484
Márka:X-Epil
Kiszerelés:12 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

X-Epil használatrakész hipoallergén gélgyantacsíkok arcra 12 db Részletes leírás

Speciális gél állagának köszönhetően még egyszerűbbé és gyorsabbá teszi - egyetlen mozdulattal - a szőrtelenítést a bajusz, és az áll területein. Bárhol, bármikor használható, mert a gyantacsíkok szétválasztásához nem kell azokat összedörzsölni vagy melegíteni.

Minden bőrtípusra ajánlott, beleértve az érzékeny bőrt is.

Hatékony, gyors megoldás a selymesen puha bőrért, kompromisszumok nélkül.
Speciális gél állagának köszönhetően még egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a szőrtelenítést az arc érzékeny részein, így a bajuszvonal és az áll területein. Bárhol, bármikor használható, mert a gyantacsíkok szétválasztásához nem kell azokat összedörzsölni vagy melegíteni. Színezék anyag mentes, illatanyaga nem tartalmaz allergén komponenseket, ezáltal minimálisra csökkentve az allergiás reakció kialakulása Gyantázás után a bőr selymes tapintású lesz, a bőröm maradt gyantamaradékok eltávolításában és nyugtatásában segít az X-Epil gyantázás utáni olajos törlőkendő.
A gyantacsíkok használata előtt kérjük, hogy figyelmesen olvassa el és tartsa be az óvintézkedéseket. A bőrnek tökéletesen tisztának, zsírtalannak és száraznak kell lennie a gyantacsík használatakor. A gyantázás előtt használjon hintőport, mely felszívja a nedvességet, valamint győződjön meg arról, hogy a szőrszálak legalább 2-3 mm hosszúak.

Doboz tartalma: 12 db X-Epil gélgyantacsík (6 db kétoldalas), 2 db gyantázás utáni olajos törlőkendő

Miért válaszd az X-Epil Használatra kész hipoallergén gélgyantacsíkokat?
- prémium minőség,
- könnyű és kényelmes használat,
- a szőrtelenítés bárhol, bármikor elvégezhető,
- normál és érzékeny bőrűek is alkalmazhatják,
- selymes és puha bőrt eredményez,
- akár 28 napig tartó simaság,

Használati utasítás:
1. Győződj meg arról, hogy a szőrszálak legalább 2-3 mm hosszúak.
2. Használat előtt a bőrnek tökéletesen tisztának, száraznak, olaj- és hidratálószer-mentesnek kell lennie. Célszerű gyantázás előtt hintőport használni, amely felszívja a nedvességet.
3. Óvatosan válaszd szét a csíkokat
4. A csíkot a tenyereddel vagy ujjbegyeiddel erős nyomással vidd fel a gyantázandó területre, és határozott mozdulatokkal simítsd át 3-4 alkalommal a szőrnövekedéssel megegyező irányba.
5. Egyik kezével feszítsd meg a bőrt, a másik kezével a szőrnövéssel ellentétes irányban egy gyors, határozott mozdulattal távolítsd el a csíkot, a bőr közelében maradva.
6. Az esetlegesen bőrön maradt gyanta eltávolításához használd az X-Epil gyantázás utáni olajos törlőkendő, vagy az X-Epil gyantázás utáni lemosó olajat. A bőrvörösség enyhítésére és nyugtatására javasoljuk az X-Epil szőrtelenítés utáni nyugtató gél
7. A csíkok újra felhasználhatóak, amíg el nem veszítik szőrtelenítő hatásukat.
8. A gyantázás során igénybevett bőrfelület nyugtatására és hidratálására javasolt az X-Epil szőrtelenítő gél használata.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.