X-Epil lehúzó textilcsíkok 50 db

X-Epil lehúzó textilcsíkok 50 db

Raktáron

Az X-Epil Lehúzó textilcsíkok bármilyen hagyományos meleggyantához használható  lehúzó textília 50db-os kiszerelésben. .

816 Ft
egységár: 16,31 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998603392088
Márka:X-Epil
Kiszerelés:50 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

X-Epil lehúzó textilcsíkok 50 db Részletes leírás

A szőrtelenítésre alkalmas X-Epil Lehúzó textilcsíkot a gyanta felvitele után kell alaposan rásimítani a bőrre, majd egy határozott mozdulattal lerántani a szőr növekedési irányával ellentétes irányba.
1 dobozban 50 db 20cm x 7cm-es, méretre vágott gyantázócsík található.
Bármilyen hagyományos meleggyantához használható.

Felhasználás:
Helyezze fel a gyantalehúzó csíkot a gyantázandó felületre és simítsa végig úgy , hogy jól rátapadjon a bőrre (szőrnövekedéssel megegyező irányba). Ezután a bőrt kifeszítve a csíkot a szőr növésével ellentétes irányban a bőrfelszínnel párhuzamosan rögtön le kell húzni egyetlen határozott mozdulattal.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.