Bio technology soft kecsketejes és shea vajas arc és testápoló krém 225 ml

Bio technology soft kecsketejes és shea vajas arc és testápoló krém 225 ml

Nincs raktáron

BIO TECHNOLOGY SOFT KECSKETEJES ÉS SHEA VAJAS ARC-ÉS TESTÁPOLÓ KRÉM - Az intenzív bőrtápláló és BŐRREGENERÁLÓ hatású arc-és testkrém KECSKETEJ KIVONATA természetes módon óvja a bőrt az idő előtti öregedéstől, ellenállóbbá teszi a külső hatásokkal szemben – SHEA VAJ tartalma révén segít visszanyerni a bársonyosan puha és sima bőrt.

Kosárba
EAN kód:5902026645256
Márka:Bio Technology
Kiszerelés:225 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bio technology soft kecsketejes és shea vajas arc és testápoló krém 225 ml Részletes leírás

BIO TECHNOLOGY SOFT KECSKETEJES ÉS SHEA VAJAS ARC-ÉS TESTÁPOLÓ KRÉM - Az intenzív bőrtápláló és BŐRREGENERÁLÓ hatású arc-és testkrém KECSKETEJ KIVONATA természetes módon óvja a bőrt az idő előtti öregedéstől, ellenállóbbá teszi a külső hatásokkal szemben – SHEA VAJ tartalma révén segít visszanyerni a bársonyosan puha és sima bőrt. Kisimítja és intenzíven táplálja az arc és a test bőrét, mely újra rugalmas, feszes és egészséges színű lesz. Emellett segít visszaállítani a bőr optimális nedvességtartalmát. Minden bőrtípusra ajánlott.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.