Mollis Masszirozó Krém Illat-Par.Ment.

Mollis Masszirozó Krém Illat-Par.Ment.

Raktáron

Illat, parabén és ásványi olaj mentes, gazdaságosan használható masszázskrém. Alap masszázskrém, mely használható önmagában, de hatóanyagokkal keverve is. Ajánlott gyógy-, wellness-, és sportmasszázshoz.

2 098 Ft
egységár: 2,1 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997892110090
Márka:Mollis
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mollis Masszirozó Krém Illat-Par.Ment. Részletes leírás

Illat, parabén és ásványi olaj mentes, gazdaságosan használható masszázskrém. Alap masszázskrém, mely használható önmagában, de hatóanyagokkal keverve is.Ajánlott gyógy-, wellness-, és sportmasszázshoz.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Pálné Szever2023. 05. 27.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

S. A.2023. 04. 17.

  A krém jó, mint mindig, a biztonságos csomagolás nagy elégedettséggel töltött el, köszönöm szépen! Mindig izgulok, hogy vajon sérülnek-e a termékek, itt esélyük sem volt.

T. István2022. 12. 16.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.