Yamuna masszázsolaj szőlőmagos 1000 ml

Yamuna masszázsolaj szőlőmagos 1000 ml

Nincs raktáron

A kellemes, gyümölcsös illatú szőlőmagolajos masszázsolaj könnyedén és gyorsan beszívódik, hatására a bőr selymes tapintású lesz. Szőlőmagolaj tartalmának köszönhetően táplálja és regenerálja a szöveteket,   segít a bőr nedvességtartalmának megőrzésében, rugalmassá és feszessé teszi a bőrt.

Kosárba
EAN kód:5999545545242
Márka:Yamuna
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Yamuna masszázsolaj szőlőmagos 1000 ml Részletes leírás

A szőlőmagolajos Yamuna masszázsolaj vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, használható bőr- és testápolóként is. Paraffin és színezék mentes. 
Az Érték és Minőség Nagydíjat 2018-ban a Yamuna Szőlőmagolajos fürdő- és testápoló termékcsalád nyerte el, többek között a Szölőmagolajos masszázsolaj is.

Tökéletesen kombinálható a Yamuna szőlőmagolajos masszázskrémmel. Teljes testmasszázsra vagy bármely testrész masszírozására. Arc- és dekoltázskezelésekre kiválóan felkészíthető vele a bőr. 
 Relaxáló és frissítő testmasszázsra egyaránt javasolt. Szauna szeánszokhoz is tökéletes választás. Alkalmas minden bőrtípusra, de kifejezetten ajánlott száraz, problémás vagy érett bőr ápolására.
A termék használata előtt ajánlott bőrpróbát végezni egy kisebb bőrfelületen. 

Összetevők: Olus Oil , Parfum, Vitis Vinifera Seed Oil , Tocopherol , Butylphenyl Methylpropional

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.