Botivio sencha teás frissítő ébredés testápoló tej 250 ml

Nincs raktáron

Zöld tea főzetből készült, aromaterápiás natúr testápoló tej A természetes összetevők miatt nagyon bőrbarát a termék. A természetes összetevők miatt nagyon bőrbarát a termék. A hidegen sajtolt, bio jojoba- és szőlőmagolajnak köszönhetően nagyon bőrtápláló, de mégis hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzetet a bőrön.

Kosárba
EAN kód:5999862389055
Márka:Botivio
Kiszerelés:250 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Botivio sencha teás frissítő ébredés testápoló tej 250 ml Részletes leírás

Zöld tea főzetből készült, aromaterápiás natúr testápoló tej A természetes összetevők miatt nagyon bőrbarát a termék. A természetes összetevők miatt nagyon bőrbarát a termék. A hidegen sajtolt, bio jojoba- és szőlőmagolajnak köszönhetően nagyon bőrtápláló, de mégis hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzetet a bőrön. Bio borsmenta, bio rozmaring és bergamott illóolajokat tartalmaz. Ajánlott minden bőrtípusra, de különösen jó hatású a viszkető, irritált, fakó bőrre. Táplálja és hidratálja a tónustalan bőrt, élénkít és fokozza a vérkeringést.  Aromaterápiás hatása: élénkítő, serkentő, koncentrációt segítő, vérkeringést fokozó. 



Illata: friss, citrusos, hűvös, zöldfűszeres, kámforos aroma.



Összetevők: Bio zöld tea főzet (aqua, camelia sinensis leaf*), bio jojobaolaj (simmondsia chinensis seed oil)*, bio szőlőmagolaj (vitis vinifera oil)*, methyl glucose sesquistearate (növényi, PEG-mentes emulgeálószer), glycerin (növényi eredetű pálmaolajmentes hidratáló), dehydroxyacetic acid**, benzoic acid**, sorbic acid**, benzyl alcohol**, bergamott illóolaj (citrus aurantium bergamia peel oil), bio borsmenta illóolaj (mentha piperita leaf oil)*, bio rozmaring illóolaj (rosmarinus officinalis leaf oil)*, xanthan gum (természetes sűrítő anyag), E-vitamin (tocopherol), lactic acid (tejsav, savasságszabályozó), linalool***, geraniol***, d-limonene***, citral*** * organikus gazdálkodásból származó összetevő ** natúrkozmetikumokban jóváhagyott tartósító összetevő *** az illóolaj természetes összetevője



Tárolás: száraz, hűvös, közvetlen napfénytől védett helyen



Felhasználás: Csak külsőleg használható! Ne használd várandósan vagy szoptatás alatt! Nem ajánlott 6 éven aluli gyermekeknél és ha epilepsziás vagy. (Igaz, itt is biztonságos hígítási aránnyal keverünk, de fő az óvatosság.) A felsorolt esetekben használd inkább a Borúra-Derű Testápolónkat aminek szintén frissítő és koncentrációt segítő hatása van. Ez a termék nem tartalmazza a bergamott illóolajban található fényérzékenyítő molekulát. Nyugodtan használható akkor is, ha testünket tartósan napsütés éri vagy, ha szoláriumozni mennénk. A termék kozmetikum, nem minősül gyógyhatású készítménynek. Pumpáld a tenyeredbe a kívánt mennyiséget és oszlasd el egyenletesen a bőrfelületen, majd hagyd felszívódni!



Tipp: Tökéletes kiegészítője a BOTIVIO Sencha Teás Frissítő Ébredés tusfürdőnek.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.