Cetaphil Restoraderm Testáp. Hidr. 295Ml

Cetaphil Restoraderm Testáp. Hidr. 295Ml

Nincs raktáron

A Cetaphil RESTORADERM hidratáló testápoló az atópiás bőr mindennapos ápolására javasolt készítmény, amely segít helyreállítani a bőr természetes védőrétegét. Klinikailag bizonyított, hogy a Cetaphil RESTORADERM hidratáló testápoló csökkenti az atópiás bőr kellemetlen tüneteit, hatásosan csillapítja a bőrszárazságot és a viszketést.

Kosárba
EAN kód:3401397995424
Márka:Cetaphil
Kiszerelés:295 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Cetaphil Restoraderm Testáp. Hidr. 295Ml Részletes leírás

A Cetaphil RESTORADERM hidratáló testápoló

az atópiás bőr mindennapos ápolására javasolt készítmény, amely segít helyreállítani a bőr természetes védőrétegét. Klinikailag bizonyított, hogy a Cetaphil RESTORADERM hidratáló testápoló csökkenti az atópiás bőr kellemetlen tüneteit, hatásosan csillapítja a bőrszárazságot és a viszketést.

* Gyorsan és hosszú ideig megnyugtatja a viszkető, száraz bőrt.
* Krémes állagú testápoló, amely biztosítja a bőr puhaságát és bársonyosságát.
* Hipoallergén, tartósítószer- és illatanyagmentes.
* Alkalmas gyermekek és felnőttek számára.
Használati utasítás:
Alkalmazza a Cetaphil RESTORADERM hidratálól testápolót amilyen gyakran szükségesnek érzi, vagy ahogy orvosa ajánlja. A legjobb hatás elérése érdekében használja közvetlenül a Cetaphil RESTORADERM tusfürdővel való zuhanyozás után.
Származási ország : Kanada
Összetétel: Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Seed Oil, Pentylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Sorbitol, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Allantoin, Arginine, Caprylyl Glycol, Ceteareth-20, Cetyl Alcohol, Citric Acid, Dimethiconol, Disodium EDTA, Disodium Ethylene Dicocamide PEG-15 Disulfate, Glyceryl Stearate Citrate, Hydroxypalmitoyl Sphinganine, Niacinamide, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Sodium PCA, Sodium Polyacrylate, Tocopheryl Acetate.
Minőségét megőrzi: 24 hónapig

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.