Helia-d botanic concept testápoló csomag 1 db

Helia-d botanic concept testápoló csomag 1 db

Nincs raktáron

VEGÁN ÖSSZETÉTEL, MEGÚJULT KÜLSŐ ÉS BELSŐ! Helia-D Botanic Concept testápoló csomag: Helia-D Botanic Concept Tápláló Testápoló Tokaji Bor Kivonattal 250 ml és Helia-D Botanic Concept Tápláló, Hidratáló Kézkrém Tokaji Bor Kivonattal 100 ml.

Kosárba
EAN kód:5999561859927
Márka:Helia-D
Kiszerelés:1 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Helia-d botanic concept testápoló csomag 1 db Részletes leírás

VEGÁN ÖSSZETÉTEL, MEGÚJULT KÜLSŐ ÉS BELSŐ! Helia-D Botanic Concept testápoló csomag: Helia-D Botanic Concept Tápláló Testápoló Tokaji Bor Kivonattal 250 ml és Helia-D Botanic Concept Tápláló, Hidratáló Kézkrém Tokaji Bor Kivonattal 100 ml

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.