Himalaya Herbals Tápláló bőrápoló krém

Himalaya Herbals Tápláló bőrápoló krém

Raktáron

Himalaya Herbals Tápláló bőrápoló, hidratáló krém minden bőrtípusra.

862 Ft
egységár: 862,36 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8901138506377
Márka:Himalaya
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya Herbals Tápláló bőrápoló krém Részletes leírás

Himalaya Herbals Tápláló bőrápoló krém - 50 ml

Általános bőrápoló krém mindennapos használatra. Minden bőrtípusra.
Könnyű, nem zsíros, napi használatra való általános bőrápoló krém, ami arckrémként, testápolóként, kézkrémként is használható. Egész napra való hidratálást és védelmet nyújt a bőrnek. Táskában is nagyszerűen elfér.

Fő összetevők:

  • Aloe vera (Aloe barbadensis): elsősorban intenzív hidratáló, de még számos egyéb jótékony hatásáról is ismert. Tápanyagokban gazdag, puhítja és táplálja a bőrt.
  • Indiai ginzeng (Withania somnifera): védi a bőrt a környezeti hatásokkal szemben.
  • Indiai kinofa (Pterocarpus marsupium): védi a bőr állapotát.

Használata: A megtisztított arcra és testre gyengéden masszírozd be a krémet! Általános bőrápoló krém, mely az egész testen használható.

Összetevők: Aqua, Mineral oil, Glycerin, Cetyl alcohol, Cetearyl ethylhexanoate, Glyceryl stearate SE, Cetostearyl alcohol, Triethanolamine, Aloe barbadensis leaf extract, Pteroocarpus marsupium wood extract, Glyceryl stearate (and) PEG-100 stearate, Carbomer, Phenoxyethanol, Parfum, Withania somnifera root extract, Centella asiatica extract, Methylparaben, Propylparaben, BHT, Disodium EDTA, Hexyl cinnamal, Butylphenyl methylpropional, Benzyl salicylate, Linalool, Hydroxycitronellal, Limonene

Figyelmeztetés: Külső használatra. Szembe, szájba ne kerüljön! Száraz, hűvös helyen tárolandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.