Krém Shop Autumn No.5 Testápoló 250 ml

Raktáron

Regeneráló testápoló vitaminokkal, körte illattal.

5 592 Ft
egységár: 5 592 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999860865056
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Krém Shop Autumn No.5 Testápoló 250 ml Részletes leírás

Autumn No. 5 Regeneráló testápoló avokádó olajjal, ureával

Az Autumn No. 5 testápoló, szőlőmagolajat, sheavajat, kókuszolajat, ureát és E-vitamint is tartalmaz. 

Avokádó olaj

Az avokádó magas olajtartalmának köszönhetően tökéletesen ápolja a száraz, érzékeny és öregedő bőrt, valamint tudományos kutatások mutatják ki, hogy segíti az ekcéma hatékony kezelését is. Az avokádó finom húsából préselt olaj A-, B1-, B2-, C-, és E-vitaminokban gazdag, így nem is kérdés, hogy bőrünknek is megadja mindazt a táplálást, amire szükségünk van. Serkenti a kollagéntermelést, a benne lévő vitaminok ösztönzik a bőr sejtszintű regenerációját, antioxidánsai gátolják az öregedés jeleinek kialakulását. Emellett pedig természetes fényvédő is.

Szőlőmagolaj
A szőlőmagolaj az érett szőlőszemek magvából készül, és magas linolénsav tartalmának köszönhetően a bőrre frissítő, hidratáló hatással van. Szeretjük, hiszen egy gyorsan és könnyen felszívódó olaj, így akár száraz a bőröd, akár zsíros, a szőlőmagolaj mindkét bőrtípusra egyaránt ajánlott.

Bio narancsvirágvíz
A narancsvirágvíz (Neroli víz) a keserű narancs virágaiból nyert, rendkívül finom illatú hatóanyag, ezért aromaterápiában is gyakran alkalmazzák. Nyugtatja, tisztítja és kényezteti a bőrt, egyben gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik, így képes enyhíteni a bőr irritációját is. Hangulatjavító, tisztító, és bőrnyugtató hatása miatt a natúrkozmetikumoknak is népszerű természetes összetevője.

Urea

Az urea, vagy más néven karbamid, a bőr felhám rétegének természetes része, de sajnos sok esetben előfordul, hogy a bőrben nem elegendő az urea tartalom, ami a bőr kiszáradásához és bőrbetegségekhez, például pikkelysömörhöz is vezethez. Az urea ugyanis a  fehérje-anyagcsere egyik legfontosabb végterméke. Hozzájárul a bőr rugalmasságához, egészséges működéséhez és segíti a bőr megújulási folyamatának felgyorsítását, miközben jótékonyan fejti ki gyulladáscsökkentő hatását. Kozmetikumok hatóanyagaként a száraz bőr ápolására ajánlott a leginkább.

Sheavaj
A sheadióból készült sheavaj igazán népszerűvé vált a kozmetikumok körében, mivel az egyik legjobb tulajdonsága,  hogy ránctalanít, lágyabbá, finomabbá teszi a bőrt, magas zsírtartalma segít a bőr hidratálásában, éppen ezért mi is előszeretettel használjuk ezt a természet alkotta kincset, natúrkozmetikumaink előállítása során. A sheavaj amellett, hogy lágyabbá varázsolja az arcbőrt, a faggyútermelést is szabályozza, csökkenti a pattanások kialakulását, és a bőrirritációkat. Nagyon gazdag E-vitaminban és béta-karotinban is.

Frakcionált kókuszolaj
A frakcionált kókuszolaj egy nagyon könnyű,  bőrlágyító hatású alapanyag. Nagyon gyorsan és   könnyen beszívódik a bőrbe és stabilan ott is marad.  Hosszú időn keresztül fejti ki jótékony hatásait. Felhasználása sokoldalú, így manufaktúránkban is nagy favorit. Többféle arc-, és testápoló készítményünkben is megtalálod. A frakcionált kókuszolaj a normál és száraz bőr mellett a vegyes, a zsíros és a problémás bőr kezelésére is alkalmas. Imádnivaló alapanyag, mert hamar felszívódik,  nem tömíti el a pórusokat és különösen kellemes érzetet nyújt a bőrödnek.

E-vitamin

Az E-vitamin a bőr-, és a haj ápolására egyaránt kiválóan alkalmas, hiszen a bőrt selymessé, puhává és egészségessé varázsolja. Az E-vitamin rendkívül jót tesz a bőrnek, a hajnak és a körmöknek is. Az E-vitamin kiváló antioxidáns hatása széles körben ismert, használatával megelőzheted a bőr károsodását. A sebgyógyulásban is hatékonyan segíti a szervezet regenerálódási folyamatait. Mindemellett gyulladáscsökkentő szerepe sem elhanyagolható, ami a pattanások elleni küzdelemben jelent nagy segítséget bőrünk számára.

Allantoin

Simává teszi a bőrt, segít a bőrfelszín egyenetlenségeinek javításában, miközben elősegíti a sejtképződést és megnyugtatja az irritált bőrt. Bőrregeneráló és szerkezetjavító hatásának köszönhetően igen kedvelt, természetes összetevő.

Összetevők:
Aqua
Melissa officinalis flower water
Vitis vinifera seed oil
Butyrospermum parkii butter
Helianthus annuus ( Sunflower ) oil
Caprylic/Capric Triglyceride
Polyglyceryl-3 Dicitrate/stearate
Glycerin Sodium lactate
Urea
Cetearyl alcohol
Oryza sativa bran oil
Persa gratissima oil
Coco-Caprylate
Propylene glycol
Phenoxyethanol and Ethylhexylglycerin
Tocopherol
Allantoin
Alcohol
Xantan gum
Bixa orellana seed extract
Parfum

       

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.