Liposóma 2000 Q-10 Hidratáló gél

Liposóma 2000 Q-10 Hidratáló gél

Nincs raktáron

Halvány sárga Q10-el és vitaminokkal dúsított kozmetikai emulzió, amelyben a liposoma, mint természetes hordozó, elősegíti a fenti hatóanyagok közvetlenül a sejtekbe való bejuttatását. Ezzel aktiválja a bőr megújulását, felfrissülését.

Kosárba
EAN kód:5997407500088
Márka:Liposoma
Kiszerelés:30 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Liposóma 2000 Q-10 Hidratáló gél Részletes leírás

Halvány sárga Q10-el és vitaminokkal dúsított kozmetikai emulzió, amelyben a liposoma, mint természetes hordozó, elősegíti a fenti hatóanyagok közvetlenül a sejtekbe való bejuttatását. Ezzel aktiválja a bőr megújulását, felfrissülését. Bármikor, reggel, este, napközben nyugodtan használható, mert pillanatok alatt felszívódik, és a bőrön nem hagy zsíros érzetet.

Liposóma 2000 Q-10 Hidratáló gél Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:5
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.