Organic Shop bio testápoló krém feszesítő kaméliával és 5 olajjal 250 ml

Organic Shop bio testápoló krém feszesítő kaméliával és 5 olajjal 250 ml

Raktáron

A bio kaméliaolajjal és öt bio olajjal - szőlőmag, sárgabarack, csipkebogyó, makadámia és shea vaj - felhasználásával készült könnyű krém megújítja, puhává, simává és bársonyossá varázsolja a bőrt. Cosmos Natural minősített, vegán natúrkozmetikum.

1 665 Ft
egységár: 6,66 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4744183012431
Márka:Organic Shop
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Organic Shop bio testápoló krém feszesítő kaméliával és 5 olajjal 250 ml Részletes leírás

A bio kaméliaolajjal és öt bio olajjal - szőlőmag, sárgabarack, csipkebogyó, makadámia és shea vaj - felhasználásával készült könnyű krém megújítja, puhává, simává és bársonyossá varázsolja a bőrt. Cosmos Natural minősített, vegán natúrkozmetikum. Használat: Könnyed masszírozó mozdulatokkal dörzsöljön egy kis mennyiséget a tiszta, száraz bőrbe. Összetevők: Aqua, Cetearil-alkohol, Kapril/Kapril-triglicerid, Gliceril-sztearát, Butyrospermum Parkii vaj, Coco-Caprylate/Caprate, Hidrogénezett keményítő-hidrolizátum, Glicerin, Oktildodekanol, Litchi Chinensis Olajgyümölcs kivonat, Caumaulseil-Gratis*, Seemabroseilca* Csíraolaj*, Borago O cinalis magolaj*, tokoferol, xantángumi, nátrium-sztearoil-glutamát, citromsav, benzil-alkohol, dehidroecetsav, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, parfüm, CI 77491, CI77492, gerániol, CI77492, gerániol.
(*) Ökológiai gazdálkodásból származó összetevők

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.