MosóMami Jojoba olaj 110 ml

MosóMami Jojoba olaj 110 ml

Nincs raktáron

Aranyló színű, diós illatú, közepesen sűrű olaj, mely gyorsan regenerálja az igénybevett bőrfelszínt. Kitűnően táplálja, puhítja, tonizálja a bőrt. Vékony filmréteget képez a bőrön, amely megőrzi a nedvességet, de hagyja a bőrt szabadon lélegezni.

Kosárba
EAN kód:5999884457435
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

MosóMami Jojoba olaj 110 ml Részletes leírás

Regenerál, táplál, puhít. Enyhén viaszos tapintású olaj, hidegben hajlamos dermedésre. Ajakbalzsamok, hajbalzsamok hasznos összetevője, de szinte mindennemű szépségápoló kozmetikumban kiváló a zsírfázisban, legyen szó dekor kozmetikumról vagy babakozmetikumról.

Hajszárítás előtt kis mennyiséget oszlassunk el a sérült hajvégeken vagy az egész hajon, így védjük a hajszálakat a környezeti hatásoktól. A haj könnyen fésülhető, rugalmas, puha és fényesebb lesz tőle.

Ajakbalzsam recept (mindent csak olvassz össze):
méhviasz vagy rizskorpaviasz: 13 gr
kakaóvaj: 5,5 gr
jojobaolaj: 17 gr
mandulaolaj: 14 gr
vanília illatolaj: 0,3 gr
Kb. 10 db ajakír jön ki belőle.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.