Naturpolc gyógyszerkönyvi ricinus olaj 500 ml

Naturpolc gyógyszerkönyvi ricinus olaj 500 ml

Raktáron

'Nehezen száradó, zsíros, nehéz olaj, közkedvelt szépségipari olaj. Gyógyszerkönyvi minőség. Széleskörű felhasználására jellemző, régen hashajtásra használták, belsőleg, mert segíti az emésztést, manapság viszont inkább a szépségiparban veszik hasznát, de ott is több területen.

4 273 Ft
egységár: 8,55 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:9645369529383
Márka:Naturpolc
Kiszerelés:500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturpolc gyógyszerkönyvi ricinus olaj 500 ml Részletes leírás

"Nehezen száradó, zsíros, nehéz olaj, közkedvelt szépségipari olaj. Gyógyszerkönyvi minőség.
Széleskörű felhasználására jellemző, régen hashajtásra használták, belsőleg, mert segíti az emésztést, manapság viszont inkább a szépségiparban veszik hasznát, de ott is több területen.A hajra gyakorolt hatása mondhatni egyedi. Igazolták hajnövekedést serkentő hatását. Érdemes a szempillák tövére is kenni belőle.Készíthetünk belőle nagyszerű pakolásokat, vagy csak hajmosás után kenjük be vele a fejbőrt és a haj teljes hosszát, majd öblítsük le.
Alapvetően bőrkondícionáló, bőrsimító, hidratáló hatású. Hatékonyan táplálja a vízhiányos, száraz, fakó bőrt, emellett krémben vivőanyagként alkalmazva képes más zsírokban oldódó hatóanyagok és vitaminok gyorsabb beszívódását biztosítani.Szemölcsökre, pattanásokra is kenhetünk belőle közvetlenül."

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.