Tulasi Testradír

Raktáron

Rendszeres használatával bőrünk hosszú ideig megőrzi rugalmasságát és fiatalságát. .

1 896 Ft
egységár: 6,32 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999500510407
Márka:Tulasi
Kiszerelés:300 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Tulasi Testradír Részletes leírás

 Alkalmazásával eltávolíthatjuk az elhalt hámsejteket, tápláló olajok kerülnek a bőrbe, így az felfrissül, regenerálódik, ránctalanodik. Rendszeres használatával bőrünk hosszú ideig megőrzi rugalmasságát és fiatalságát. Fogyni vágyók hatékonyan alkalmazhatják a testradírt száraz szaunában.

– A termék természetes alapanyagok felhasználásával készült
– Nem tartalmaz parabéneket
– Állatkísérleteket nem végeznek a termék tesztelése során
– Minden Tulasi készítmény kizárólag tiszta, reverz ozmózis szűrővel ellátott tisztított vizet tartalmaz

Használati utasítás:

1. Vizes testfelületen alulról felfelé haladva visszük fel a radírt.
2. 5 perc múlva ugyanebbe az irányba haladva ledörzsöljük az elhalt hámréteget.
3. Langyos vízzel leöblítjük a teljes kezelt felületet.

A termékben lévő olaj megakadályozza bőrünk kiszáradását. Nagyon száraz bőr esetén testápolóval kenjük be vékonyan testünket. Heti 1-2 alkalommal használjuk.

Használati utasítás cellulitisz (narancsbőr) kezelésére:

1. Meleg vizes tusolás vagy fürdő után a még vizes bőrfelületre kissé vastagabban vigyük fel a testradírt, mint a radírozásnál.
2. Ezután alaposan fóliázzuk be a kezelendő testrészt, majd meleg takaróval tekerjük körbe magunkat, vagy bújjunk hálózsákba. (Tegyünk melegítő párnát magunk alá.)
3. 1 órán át dunsztoljuk magunkat.
4. Ezután a fóliát eltávolítva erőteljes körkörös mozdulatokkal dörzsöljük le testünket, majd langyos vízzel öblítsük le magunkat.

Használata heti 2-3 alkalommal ajánlott. Fahéj illóolajra érzékenyeknek kezelés előtt bőrteszt végzését javasoljuk. (A comb belső oldalára vigyünk fel vékonyan a testradírból, majd 5-8 perc elteltével öblítsük le. A maradandó bőrpír vagy erős viszkető érzés allergiát jelez.)

Összetevők: Kaolin, Zea Mays Kernel Meal, Glycerin, Zea Mays Oil, Citrus Medica Limonum Oil, Cinnamonum Zeylancium Oil, Citral, Citronellol, Benzyl Cinnamate

Tulasi Testradír Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.