Yamuna fürdőbomba szőlőmagolajos 1 db

Yamuna fürdőbomba szőlőmagolajos 1 db

Raktáron

Csobbanj az Érték és Minőség Nagydíjas Szőlőmagolajos család fürdőbomjávával gazdagított kád vízben! Egy hosszú és fárasztó nap után nincs is jobb annál, mint elmerülni az aromás habokban, amelyet egy kiemelkedő minőségű fürdőbomba nyújthat neked.

970 Ft
egységár: 969,68 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999545546706
Márka:Yamuna
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Yamuna fürdőbomba szőlőmagolajos 1 db Részletes leírás

Csobbanj az Érték és Minőség Nagydíjas Szőlőmagolajos család fürdőbomjávával gazdagított kád vízben! Egy hosszú és fárasztó nap után nincs is jobb annál, mint elmerülni az aromás habokban, amelyet egy kiemelkedő minőségű fürdőbomba nyújthat neked. A szőlőmagolaj táplálja és bársonyosabbá teszi a bőrt - jótékony hatását már első fürdés után érezni fogod. Fürdőgolyóink természetes növényi olajakkal készültek, nem tartalmaznak parabénekeket, SLS-t, szilikont és a mesterséges színezékeket.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.