Herbamedicus fürdősó ördögkarom 575 g

Herbamedicus fürdősó ördögkarom 575 g

Raktáron

Herbamedicus fürdősó ördögkarommal és értékes gyógynövényekkel, amelyek a bőrt ellátják szükséges ásványi anyagokkal. Az ördögkarom jótékony hatása élénkíti az izmokat, ugyanakkor megnyugtató érzést kölcsönöz.

1 709 Ft
egységár: 2,97 Ft / g
Kosárba
EAN kód:4009737307051
Márka:Herbamedicus
Kiszerelés:575 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbamedicus fürdősó ördögkarom 575 g Részletes leírás

Herbamedicus fürdősó ördögkarommal és értékes gyógynövényekkel, amelyek a bőrt ellátják szükséges ásványi anyagokkal. Az ördögkarom jótékony hatása élénkíti az izmokat, ugyanakkor megnyugtató érzést kölcsönöz. Öntsön 1-2 kupaknyi Herbamedicus fürdősót folyó víznél a kádba, és hagyja feloldódni. A fürdési idő nem haladhatja meg a 15-20 percet. Fürdési hőmérséklet: 36 -38 ° C

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.