Parajdi fürdősó reuma, ízületi bántalmakra 1000 g

Parajdi fürdősó reuma, ízületi bántalmakra 1000 g

Raktáron

A parajdi só gyógyiszap tartalma igen magas, így kiváló a reumás panaszok, ízületi problémák, bőrproblémák ellen. Egy parajdi sós fürdőzés felér egy 3-4 napos méregtelenítő kúrával is. .

1 923 Ft
egységár: 1,92 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887956041
Márka:Parajdi
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Parajdi fürdősó reuma, ízületi bántalmakra 1000 g Részletes leírás

A fürdősók relaxációs élményt, ellazulást, méregtelenítést ígérnek és különleges illatokat.
A gyógynövényes, parajdi sót tartalmazó fürdősó gyógyhatása kiemelkedő, hozzá hasonlót nem igen találni a boltok polcain. Nem illóolajos változat, hanem natúr gyógynövényeket tartalmaz.

A parajdi fürdősó ízületi bántalmakra 5 féle valódi gyógynövényt tartalmaz:
körömvirág: Főleg a végtagok esetén járó panaszoknál tud segíteni, igazi gyulladáscsökkentő. Javítjaa felületi sebek, horzsolások, bőrrepedések, napsugárzás okozta bőrgyulladás, ekcéma gyógyulását. Égési sérülés esetén segíti a bőr újra hámosodását.
levendula: A levendula gyógynövényt hosszú ideje használják kronikus betegségekre, reuma, vagy dermatitis gyógyítására. Szintén hatása kisebb zúzódások, égési sérülések enyhítése.
csalán: Nem csak csíp, de segít is. A tisztító kúrák, és böjtök gyógynövénye. Őseink szerint igazi gyógymód lumbágó isiász, reumás fájó testrészünk esetén, ha csalánnal csapkodjuk a fájó területet.
diófalevél: A diófa levél a hámszöveteket gyógyítja. A fájó testrészbe masszírozva segít.
bodza: Reumás betegeknek nem csak fürdővízbe dobva javasolják, hanem van a bodzának az úgynevezett kérge, amit belsőleg lehet használni. Forraljon fel fél liter vizet egy maréknyi bodzakéreggel. Naponta több csészényit is elfogyaszthat ebből a teából, de csak kúraszerűen alkalmazza!

Egy ilyen fürdőzés után a test újjászületik, a bőr regenerálódik és kivirul, a szervezet megkönnyebbül és a gyógynövények sokasága miatt problémáink akár pár nap alatt eltűnnek. Rengeteg feszültség távozik és a stresszes napokat ez idő alatt és után, az ember képes lesz elfelejteni.

Elkészítés, és felhasználás:
Tegyél 40-50 dkg fürdősót egy kád meleg vízbe (36-38 C), s élvezze a fürdőt 10-30 percen át.

Használata kúraszerűen javasolt. Egy kúra 7-14 napi fürdőt jelent egymás utáni napokon, megszakítás nélkül. Ismétlése 2-3 havonta javasolt.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.