Parajdi fürdősó  stressz ellen1000 g

Parajdi fürdősó stressz ellen1000 g

Raktáron

A parajdi sót tartalmazó fürdősók gyógyhatása kiemelkedő. A test újjászületik, a bőr regenerálódik és kivirul, a szervezet megkönnyebbűl. Rengeteg feszültség távozik és a stresszes napokat ez idő alatt és után, az ember képes lesz elfelejteni.

1 923 Ft
egységár: 1,92 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887956102
Márka:Parajdi
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Parajdi fürdősó stressz ellen1000 g Részletes leírás

Fürdősónk nem illoolajjal kevert, hanem valódi szárított gyógynövények találhatók benne, ami varázslatos illattal is gyógyít.

Négy csodálatos hatású gyógynövényt tartalmaz fürdősónk:
Levendula:
Európába a rómaiak hozták be a levendulát, amelyet főleg illatosításra és nyugtató fürdőzésekre használtak.
Levendulás fürdősónk fantasztikus illata mellett megnyugtatja idegrendszerünket, segít a stresszes, fáradtsággal teli hetek kipihenésében. Hatása felér egy 3-4 napos pihentető, méregtelenítő kúrával is. Segít pszichés és idegi panaszok megoldásában, mint például: alvászavar, idegesség, fejfájás, migrén. Izmok és ízületek gyulladásának csökkentésére is kiváló.
Citromfű:
Nagyon sokféle terápiás felhasználása létezik: gombaellenes, antibakteriális, vírusellenes, gyulladáscsökkentő, szívvédő, köhögéscsillapító, fertőtlenítő, hashajtó és reumaellenes. Illata, aromája nyugtató stresszoldó hatású.
Orbáncfű:
Leveleit első sorban sebekre, és gyomorpanaszokra használják. Az orbáncfű szintén egyik legismertebb hatása, hogy igen kiváló idegességre és depresszióra.
Rozmaring:
Már a régi görögök és rómaiak, is úgy vélték, hogy a rozmaring segíti a gondolkozást, és javítja a memóriát. Képes serkenteni a koncentráció képességet.

Egy ilyen fürdőzés után a test újjászületik, a bőr regenerálódik és kivirul, a szervezet megkönnyebbül és a gyógynövények sokasága miatt problémáink akár pár nap alatt eltűnnek. Rengeteg feszültség távozik és a stresszes napokat ez idő alatt és után, az ember képes lesz elfelejteni.

Parajdi natúr fürdősó stressz fürdés elkészítés, és felhasználás
Tegyél 40-50 dkg fürdősót egy kád meleg vízbe (36-38 C), s élvezze a fürdőt 10-30 percen át.

Használata kúraszerűen javasolt. Egy kúra 7-14 napi fürdőt jelent egymás utáni napokon, megszakítás nélkül. Ismétlése 2-3 havonta javasolt.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.