Thermal fürdőkristály 2500g+thermal krém 125g 2in1 2625 g

Thermal fürdőkristály 2500g+thermal krém 125g 2in1 2625 g

Nincs raktáron

Thermál Fürdőkristály 2500g + Thermal Natur Creme 125g 2 in 1: A fürdőkristály kiválóan segíti a balneotherápiás kezelések otthoni alkalmazását. Az esszenciális nyomelemek és az ásványi anyagok fürdőzés közben fokozzák a sejtek anyagcseréjét, oldják a feszültséget, segítenek ellazulni, hatásosan tisztítják és kondicionálják a bőrt.

Kosárba
EAN kód:5999886036256
Márka:Thermal
Kiszerelés:2625 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Thermal fürdőkristály 2500g+thermal krém 125g 2in1 2625 g Részletes leírás

Thermál Fürdőkristály 2500g + Thermal Natur Creme 125g 2 in 1:
A fürdőkristály kiválóan segíti a balneotherápiás kezelések otthoni alkalmazását. Az esszenciális nyomelemek és az ásványi anyagok fürdőzés közben fokozzák a sejtek anyagcseréjét, oldják a feszültséget, segítenek ellazulni, hatásosan tisztítják és kondicionálják a bőrt.
A hagyományos orvoslás és a természetgyógyászat az évszázados tapasztalatok alapján, mozgásszervi betegségek, ízületi bántalmak, bizonyos nőgyógyászati panaszok kezeléséhez ajánlja. Használati utasítás: Folyó vízsugár mellett öntsön egy tasak fürdőadalékot a normál méretű fürdőkádba. A hatékony kádfürdőhöz alkalmanként fél kg (egy tasak) fürdőkristály szükséges. A testhőmérsékletű vízben 15-20 perc fürdőzés, majd pihenés javasolt.
Összetevők/Ingredients: Sodium Cloride, Sodium Bicarbonate, Caprylohydroamic Acid, Aqua (Thermal Water), Alcohol,Parfum, +Thermal Natur Creme - A pihentető fürdőzés után az ellazult testrészekre (derék-láb-térd-hát-nyak-váll, stb) lágy bedörzsöléssel felvitt krém a kitágult pórusokon keresztül a bőr mélyebb rétegeibe is felszívódik.Csökkenti az ízületi feszültséget és a mozgáskorlátozottságot, valamint fokozza az izmok relaxációját. Masszázsra is kiválóan alkalmas.
Összetevők/Ingredients: Aqua (Thermal water), Glyceryl Stearate and Ceteareth-20 and Ceteareth-2 and Cetearyl Alcohol and Cetyl Palmitate, Isopropyl Myristate, Canol Oil, Glyceryl Stearate, Propylenglycol, Sodium Chloride, Cetyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylphenil Glycerine, Alcohol, Isopropylalcohol, Parfum, Menthol, Camphor, Citric Acid
"

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.