Jana Holt-tengeri iszap

Jana Holt-tengeri iszap

Raktáron

Hatásos narancsbőrre, pszoriázisra, ekcémára, ízületre, reumára, sportsérülésekre, húzódásra.  .

3 987 Ft
egységár: 7,97 Ft / g
Kosárba
EAN kód:6253013201146
Márka:Jana
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Jana Holt-tengeri iszap Részletes leírás

Holt tengeri iszap rendkívüli ásványi anyag összetétele mélyen tisztítja, regenerálja, rugalmassá teszi a bőrt.

Használja hajhullás, korpásodás megszüntetésére is!

Kiválóan alkalmas bőrbetegségek kezelésére, mint az akne, psoriasis, allergia, cellulitisz, melyet klinikai vizsgálatok is igazolnak. A sokakat kínzó pikkelysömör (psoriasis) bőrbetegség kezelésére igen hatékony módszer az iszapok alkalmazása, mely során fokozatosan megszűnnek a kellemetlen tünetek.

Arcpakolás: kezelés menete: Kezdjük a szokásos tisztítási folyamatokkal, mjd az arc teljes felületét (kihagyva a szem környékét) vékony rétegben bekenjük a fekete iszappal, 5-7 percig az arcon hagyjuk, kerülve a teljes megszáradást. A bőrt nedves vattával megtisztítjuk, majd szárazra töröljük.

Megjegyzés: A kezelés során az arc enyhe megpirosodása, felhevülése és viszketése a sikeres és hatékony kezelés kísérőjelei lehetnek. Erősebben jelentkeznek a tünetek a hosszan elhanyagolt bőr esetén, vagy első használatkor. Ritkán előfordulhat valódi allergia, ilyenkor a tünetek gyorsan és erőteljes égető érzésként jelentkeznek, vagy kipirulást okoz. Ilyen esetben a készítményt eltávolítjuk, majd tejjel közömbösítjük. Zsíros bőr esetén a kezelés első heteiben az iszap hatására a bőr átmenetileg rosszabbul néz ki a felszínre kerülő szennyeződések miatt, de ez később elmúlik a bőr öntisztulási folyamatainak beindulása következtében. Ha rendszeresen használjuk a fekete iszapot a túlzott zsírosodás, csökken, a bőr egészségessé válik.

Jana Holt-tengeri iszap Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2024. 01. 27.

  Mást kaptam helyette