Faith in nature levendula és geránium kézmosó 300 ml

Faith in nature levendula és geránium kézmosó 300 ml

Nincs raktáron

'Természetes bőrápolás! A benne lévő természetes növényi alapanyagoknak köszönhetően antibakteriális és antiszeptikus (fertőzés ellenes) hatással bír. - 100% Természetes illatanyag - Természetes illóolajokkal - Parabén és SLS mentes - Vegán és állatokon nem tesztelt - 99% Természetes összetevők A levendulavirágnak nemcsak nyugtató és feszültségoldó, hanem élénkítő, frissítő, serkentő és immunerősítő hatása is van.

Kosárba
EAN kód:708002300493
Márka:Faith In
Kiszerelés:300 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Faith in nature levendula és geránium kézmosó 300 ml Részletes leírás

"Természetes bőrápolás! A benne lévő természetes növényi alapanyagoknak köszönhetően antibakteriális és antiszeptikus (fertőzés ellenes) hatással bír. - 100% Természetes illatanyag
- Természetes illóolajokkal
- Parabén és SLS mentes
- Vegán és állatokon nem tesztelt
- 99% Természetes összetevők A levendulavirágnak nemcsak nyugtató és feszültségoldó, hanem élénkítő, frissítő, serkentő és immunerősítő hatása is van.A levendulaolaj megnyugtatja a gyulladt bőrt, kiegyensúlyozza annak zsírosságát, serkenti az anyagcsere folyamatait és elősegíti táplálását.
A geránium fertőzés- és gyulladásgátló hatású, míg a teafaolaj közismerten baktérium-, vírus- és gombaölő.
A kézmosó más illóolajokat is tartalmaz, amik védik, táplálják a bőrt, illetve megvédik a kiszáradástól.Kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz, Parabén-mentes folyékony kézmosó."

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.