Helia-D fekete szappan 110 ml

Helia-D fekete szappan 110 ml

Raktáron

A Helia-D Fekete Szappant a zsíros, problémás bőr mindennapos tisztítására fejlesztettük ki. Gyengéden tisztítja és mattosítja a zsíros arcbőrt, eltávolítja a felszíni olajréteget. A termékben található menta és levendula kivonat csökkenti a mitesszerek és pattanások kialakulását.

2 465 Ft
egységár: 22,41 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999561855240
Márka:Helia-D
Kiszerelés:110 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Helia-D fekete szappan 110 ml Részletes leírás

A Helia-D Fekete Szappant a zsíros, problémás bőr mindennapos tisztítására fejlesztettük ki. Gyengéden tisztítja és mattosítja a zsíros arcbőrt, eltávolítja a felszíni olajréteget. A termékben található menta és levendula kivonat csökkenti a mitesszerek és pattanások kialakulását. Mérsékelten szárítja a bőrt, bőrnyugtató hatású.
Használat: Vizes kézzel vigyük fel a szappant és körkörös mozdulatokkal simítsuk el az arcbőrön! Néhány perc elteltével bő vízzel alaposan öblítsük le! Alkalmazzuk reggel és este! Összetevők:Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Chloride, Cocamide DEA, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Cocamidopropyl Betaine, Boric Acid, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, CI 77268:1, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.