Klar Öko-szenzitív Szappan mosódióval  100 g

Klar Öko-szenzitív Szappan mosódióval 100 g

Raktáron

Az élet törékeny, vigyázzunk rá! Óvja Ön is egészségét és környezetét. ÖKOlogikus! Sensitive! Illatmentes. Bőrgyógyászatilag tesztelve! Eltávolítja a vízkövet és egyéb lerakódásokat. .

1 000 Ft
egységár: 10 Ft / g
Kosárba
EAN kód:4019555100383
Márka:Klar
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Klar Öko-szenzitív Szappan mosódióval 100 g Részletes leírás

Az élet törékeny, vigyázzunk rá!Óvja Ön is egészségét és környezetét.ÖKOlogikus! Sensitive! Illatmentes.Bőrgyógyászatilag tesztelve!

Különösen bőrbarát szappan, ideális a test tisztántartására és ápolására.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Eszter2015. 01. 03.

  Hetente két-három alkalommal használom, főleg, amikor szabad levegőn több időt töltök a szeles időben és az ára miatt az arctisztítók helyett kiváló !