Smartcosmetics levendula szappan kakaóvajjal 110 g

Smartcosmetics levendula szappan kakaóvajjal 110 g

Nincs raktáron

Nagyon finom, krémes állagú szappan orvosi levendula olajjal, kakaó és shea vajjal, érzékeny bőrre. Az arc kíméletes megtisztítására is kiváló ez a kellemes illatú szappan. 100% vegán 100% Cruelty free/állatkísérlet mentes termék.

Kosárba
EAN kód:5999861056057
Márka:Smartcosmetics
Kiszerelés:110 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Smartcosmetics levendula szappan kakaóvajjal 110 g Részletes leírás

Nagyon finom, krémes állagú szappan orvosi levendula olajjal, kakaó és shea vajjal, érzékeny bőrre. Az arc kíméletes megtisztítására is kiváló ez a kellemes illatú szappan. 100% vegán 100% Cruelty free/állatkísérlet mentes termék. Azt már kevesebben tudják, hogy nagyon hatékony bakteriális és gombás fertőzések esetén, gyorsítja a sebgyógyulást, így kiváló választás az érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőr ápolására, megtisztítására.
A szappant olivaolajjal, shea- és kakaóvajjal készítettük és gazdagítottuk, így hidratáló, természetes A és E vitamin tartalmú értékes összetevők is segítenek abban, hogy a bőr a használatot követően selymes és bársonyos tapintású legyen.
Összetevők: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Glycerin, Aqua, Sodium Shea Butterate, Sodium Castorate, Sodium Cocoa Butterate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Linalool*, Titanium Dioxide, Iron Oxide, CI77007

* Az illóolaj természetes összetevői

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.