Smartcosmetics love szappan sheavajjal 25 g

Smartcosmetics love szappan sheavajjal 25 g

Nincs raktáron

Mini szappan minden alkalomra, sheavajjal. Finom, gyümölcsös-virágos illata és bájos megjelenése miatt ieális ajándék, de miért ne lephetnéd meg vele magadat is? Tökéletesen, de kíméletesen tisztít, anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.

Kosárba
EAN kód:5999861056477
Márka:Smartcosmetics
Kiszerelés:25 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Smartcosmetics love szappan sheavajjal 25 g Részletes leírás

Mini szappan minden alkalomra, sheavajjal. Finom, gyümölcsös-virágos illata és bájos megjelenése miatt ieális ajándék, de miért ne lephetnéd meg vele magadat is? Tökéletesen, de kíméletesen tisztít, anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. A Smart mini Love szappanát organza tasakban találod, ami újra is hasznosítható. 100% vegán, 100% Cruelty free, 100% pálmaolaj-mentes. Összetevők: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Coco Sulfate, Cocoamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Sodium Chloride, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Thiosulfate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Polysorbate 20, Etidronic Acid, Parfum, Titanium Dioxide, Mica, CI77891, CI77861, CI77491

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.