Smartcosmetics mentolos arclemosó szappan aktív szénnel és feketekömény olajjal 110 g

Smartcosmetics mentolos arclemosó szappan aktív szénnel és feketekömény olajjal 110 g

Nincs raktáron

Tökéletes higiénia és tisztaság a feketekömény-olaj és mentol hatásával, aktív szén hozzáadásával gyulladt, problémás bőrre. Használd reggel és este az arc és/vagy test tisztításához. Rendszeres alkalmazása segíthet enyhíteni az arcbőr tipikus problémáit, mint a pattanások, aknék, fokozott zsírosodás.

Kosárba
EAN kód:5999861056064
Márka:Smartcosmetics
Kiszerelés:110 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Smartcosmetics mentolos arclemosó szappan aktív szénnel és feketekömény olajjal 110 g Részletes leírás

Tökéletes higiénia és tisztaság a feketekömény-olaj és mentol hatásával, aktív szén hozzáadásával gyulladt, problémás bőrre. Használd reggel és este az arc és/vagy test tisztításához. Rendszeres alkalmazása segíthet enyhíteni az arcbőr tipikus problémáit, mint a pattanások, aknék, fokozott zsírosodás. 100% vegán 100% Cruelty free/állatkísérlet mentes termék. A pattanásokat okozó baktériumok mellett, a feketekömény-olaj a gombák ellen is véd. Kimutatták ugyanis gombaellenes hatását a dermatofitákkal szemben is.
Összetevők: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Glycerin, Aqua, Sodium Castorate, Sodium Blackseedate, Menthol, Charcoal

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.